Professional

Spinera Utleie Edition

Med vårt premiummerke SPINERA PROFESSIONAL forventer du kvalitet og et langvarig produkt! Du drar nytte av lønnsomme forhold, tilgjengelighet hele året, profesjonell partner og service fra oss. Vi leverer et bredt utvalg av vannsportsprodukter.

Vi har et godt internasjonalt rykte og jobber hardt for å tilby nåværende produktinnovasjoner, nyeste teknologi og nyeste produksjonsteknikker for utvikling av de beste vannsportsprodukter.

Kunder liker vår produktrange, tiltalende farger og morsomme innovasjoner fra Spinera. The Endless Ride gir for eksempel vannsport sentre en unik og morsom ring.

Vannsportsentre og park operatører setter pris på profesjonelle og fargede leiedrakter og vester for enkel indikasjon.

Bli medlem av SPINERA-familien og ... fortsett å spinne

Neopren Utleievest Neopren Utleievest
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 899.25 kr 1,199.00
Neopren Utleievest Farger individuelt etter størrelse - spesielt egnet for utleiebutikker. Glidelåsen er litt lengre for praktisk inn- og utkjøring. Enden på glidelåsen er forsterket for maksimal holdbarhet.
Spinera Professional wing 5 HD Spinera Professional wing 5 HD
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 12,749.25 kr 16,999.00
Spinera Professional wing 5 HD Denne tuben er spesielt laget for kommersiell bruk med maksimal holdbarhet. Tungt materiale understreker den profesjonelle kvaliteten til Spinera. Enten du sitter komfortabelt eller...
Spinera Professional wing 3 HD Spinera Professional wing 3 HD
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 9,749.25 kr 12,999.00
Spinera Professional Wing 3 HD Med sine "vinger" løfter vingen seg rett og slett av vannet og legger gjerne igjen noen meter i luften. Den slanke formen på dette røret har en veldig lav motstand og dermed optimale...

Meny

Innstillinger