MILJØ

I dagens verden har vi alle et stadig økende ansvar for å ta vare på vårt miljø. EZ Docks innovative system er spesialbygd for å være et miljøvennlig alternativ til tre- og skumfylte flytebrygger, som kan frigjøre skadelige stoffer i sine naturlige omgivelser.

MILJØVENNLIG OG RESIRKULERBARE

Våre flytende, modulære brygge systemer består av to deler: polyetylenseksjoner og støpte gummikoblinger. Begge komponentene er laget av materialer som er ufarlige for miljøet og resirkulerbare.

I tillegg tilbyr EZ Dock modulære deler og båt- og PWC-heiser med følgende miljøvennlige fordeler:

·       Produsert med høy ytelse, for generell bruk, UV-stabilisert, roterende støpings harpiks. (Disse harpiksene gir en balanse mellom seighet, stivhet, spenningssikkerhet i miljøet og lavtemperaturpåvirkning.) 

·       Egnet for behandling av et godkjent resirkuleringsanlegg

·       Ikke oppført i EPA som farlig avfall, og det er heller ikke formulert for å inneholde materialer som er oppført på farlig avfall. 

·       Utslipp som ikke forurenser ved antennelse, korrodering eller gjennom kjemiske reaksjoner som bestemt av Toksikskarakteristikkutløpsprosedyren (TCLP).

·       Krever ingen skumfylling. Mange lignende produkter er fylt med skum som kan unnslippe hvis produktet er punktert, noe som skaper en miljøfare.

·       Bruker ingen tre produkter, som kan behandles med kobber, krom eller arsen (CCA). 

·       Laget av 90% resirkulert gummi, ble vår fleksible tilkoblingskobling designet i samarbeid med Minnesota miljøvern departement for å være et miljøvennlig produkt.

VÅRE FORPLIKTELSER TIL HABITAT KONSERVERING

EZ Dock er forpliktet til å sikre at våre produkter ikke skader miljøet. Vi samråder med natur- og naturvernere og spesielt utformer våre produkter for å være miljøvennlige. Behandlet tre og skumfylte produkter kan være farlige for villmarksområder fordi de forringes, brytes fra hverandre og etterlater rusk og kjemikalier i vannet. EZ Dock benytter bare sikre, giftfrie materialer i hvert brygge komponent vi bygger. Vi er også stolte over at våre brygger har blitt brukt i forskningsprogrammer som beriker og bevarer skjønnheten som omgir våre våtmarker.

Innvendig EZ Dock

 

Vi produserer våre tilkoblingskoblinger for å gi enhetlig fasthet samtidig som hver brygge seksjon kan bevege seg selvstendig. Vårt koblingssystem gjør det mulig å bøye og skille forankringsdeler, slik at seksjonene kan bevege seg fritt uten ødeleggelse.

  •         Vi lager våre muttere og bolter fra en kraftig, rust- eller korrosjonsbestandig kompositt som sikrer styrke og holdbarhet selv under de verste værforholdene.
  •         I motsetning til tradisjonelle brygge systemer, er EZ Dock-systemet konstruert for å bevege seg med vannet for å imøtekomme endrede forhold. Vi tilbyr et bredt utvalg av forankringsalternativer for å passe dine behov og tillate bryggen din å bevege seg mens du er trygt forankret.
  •         Vi har designet et flotasjonssystem som gjør docken din til "pinne" til vannoverflaten, slik at den kan gå med strømmen og forbli intakt - selv i turbulente farvann.
  •         EZ Dock har bevist at produktene har styrke til å motstå de fleste tropiske og lav-til mid-orkaner. Så når solen kommer tilbake, kan du enkelt sette bryggen tilbake til sin opprinnelige posisjon. For å lære mer om våre svært slitesterke, værbestandige produkter, kontakt oss i dag.

Meny

Innstillinger

Del