Sipaboards NEO drive

Neo er bygget for enkel kjøring, nytelse og mestring av rytterens padleteknikk. Bred kropp med et mykt buet front, vil brettet tilby ideell støtte til padlere under 100kg.

SipaBoards Neo-settet inkluderer:

11′ drop-stitch oppblåsbart standup paddleboard

Fullt integrert jetmotor og innebygd kompressor – SipaDrive®

Trådløs fjernkontroll for padlemontering

Batteripakke for SipaDrive og ladekabel

Deluxe bæresekk

Bærereim for brett

Bærehåndtak foran og bak

10' opprullet sikkerhetsbånd

Gratis mobilapp

Padleåre er ikke inkludert.

Les merShow less
kr 21,900.00
Bestillingsvare - Vi kontakter deg for leveringstid.
Leveringstid 1-5 Uker
Beskrivelse

SipaBoards Neo Drive er et dristig steg inn i en ny måte å padle på. Vårt letteste brett noensinne vil bringe padling nær noen. Perfekt passform for nybegynnere, lette padlere og de som er i det for gleden.

Bred, stabil og lett, 2021 Neo er bare et trykk på en knapp unna å forvandle seg til et jet-forsterket brett, som sikrer uovertruffen stabilitet og kurskontroll. Utstyrt med bærehåndtak og en bærestropp er den enkel å transportere, noe som gjør den perfekt for unge padlere.

Selvoppblåsende, superlett, med alle fordelene som SipaDrive tilbyr, er Neo Drive en kraftpakke med morsomme tider.

Neo er et 11'-brett med bred kropp, designet for rekreasjonsbruk og fornøyelsespadling. Brettet er utstyrt med bærehåndtak foran og bak, bærestropp, 3 D-ringer (på sidene og bakmontert) og lastestropper foran.

Hjertet i Neo Drive er SipaDrive® - SipaBoards patenterte og CE-sertifiserte fullt integrerte Paddle Assist System. Designet for å tilby en tryggere og forbedret kjøreopplevelse, gir den ekstra kontroll over brettet og sikrer rytteren ultimat kontroll under varierende padleforhold. Den innebygde kompressoren vil blåse opp brettet til optimalt trykk på 5-7 minutter. Koblet til en Bluetooth®-fjernkontroll som kan monteres på hvilken som helst åre, kan rytteren starte oppblåsingssyklusen, regulere hastigheten på brettet og slå LED-lysene på og av for en unik padleopplevelse om natten.

SipaDrive drives av et batteri på 144 Wh i en vanntett koffert, og gir 1-4 timers drift og hastigheter opp til 5 km/t.

Oppblåste dimensjoner

Lengde: 11 fot (3,36 m)

Bredde: 30 tommer (77 cm)

Tykkelse: 6 tommer (15 cm)

Volum: 260 l

Vekt på brett med motor: 12,7 kg

Vekt på brett uten motor: 7,7 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
sipaneo
Anmeldelser
Ingen kommentarer
3 andre produkter i samme kategori:
kr 25,900.00
SipaBoards Tourer Drive Set inkluderer: 12′ MSL drop-stitch oppblåsbare paddleboard Fullt integrert jetmotor og innebygd kompressor – SipaDrive® Trådløs fjernkontroll for padlemontering Batteripakke for...
kr 26,900.00
SipaBoards Fisherman inkluderer: 11'0 dobbeltlags drop-stitch oppblåsbare paddleboard 11 fot x 35,4 tommer x 6 tommer (336 cm x 90 cm x 15 cm) 37 lbs (19 kg) totalvekt med motor og batteri Fullt integrert...
kr 24,900.00
Den perfekte e-SUP. Vår letteste Drive-modells brede kropp noensinne vil tilby suveren stabilitet til enhver åre, uavhengig av alder eller ferdigheter. Ideell for lettere padlere (opptil 100kg). SipaBoards Cruiser...

Meny

Innstillinger

QR-kode