2 pakk solcellelys alle til bryggemoduler

Solar pocket lights for EZ Dock er produsert med holdbar konstruksjon fra GE Lexan Polycarbonate for å tåle lett trafikk og turgåing. Disse lysene har et kraftig solcellepanel som lader de brukerutskiftbare batteriene av høy kvalitet i løpet av dagen, slik at lyset er klart til å slå seg på automatisk i skumringen. Batteriet holder i 18 timer.  Batterier er inkludert. Den hvite ultrahøyintensitetslampen gir rikelig belysning for å markere dokkkantene og også ses vertikalt av båtfolk. Installasjonen er enkel ... bare pop ut lokket og sett in  solar pocket lights for EZ Dock. Ingen monteringsutstyr er nødvendig!

kr 1 490,00
Inkl. MVA
Referanse:
Lakelite
Merkelapper:
Beskrivelse

Produktdetaljer
Lakelite

Dataark

Antall i pakken
2
16 andre produkter i samme kategori:
kr 8 900,00 Inkl. MVA
Denne aluminiums stigen med polyetylen flate holder stigen ut av vannet når den ikke er i bruk, men er lett tilgjengelig når det er nødvendig.
kr 7 900,00 Inkl. MVA
EZ Dock Storage Box er permanent montert og konstruert av værbestandige materialer, og er et flott sted å lagre redningsvester, håndklær og andre viktige forsyninger.
kr 1 190,00 Inkl. MVA
Gulvrekken er laget av polyetylen, og gir en sikker kant rundt bryggekanten for rullestolbrukere. Den mørkebrune fargen gir en fargekontrast for enkel visuell identifikasjon.
kr 10 900,00 Inkl. MVA
Dette tilbehøret monteres på siden av EZ Dockbryggemodul. Fish Cleaning Station spenner over 3 lommer og benytter en enkelt 5'-seksjon av ThruFlow®-terrassebord for enkel opprydding mellom og etter bruk. Kittet er...
kr 64 900,00 Inkl. MVA
Dette lysbildet er konstruert med robuste, slitesterke, polyvinylbelagte trinn og en enkel polyetylensklie for en jevn tur. Den kan installeres med nesten hvilken som helst EZ Dock hvor vanndybden er over 2 meter
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del