OtoTrak

SPOR VANNSCOOTEREN

OtoTrak er et avansert sporingssystem for vannscootere og verdens første skybaserte fjernkontrollsystem for vannscootere

Den tillater automatisk kontroll av et hvilket som helst antall vannsvootere, til enhver tid og uansett avstand over en smarttelefon.

PLUGG & PLAY

Din vannscooter styres fra smarttelefonen din

OtoTraks enkle installasjonsmodul går inn i din vannscooter og kobles til OtoTrak-skyen. Med mobilappen vår kan du alltid se den på et kart, begrense hastigheten, slå av motoren eller slå alarm direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet. Men det er så mye mer.

Plug & Play

EN GAMECHANGER I LEIEVIRKSOMHETEN

Bekymre deg mindre med automatisert leietilsyn

Tegn kjøre soner for leieområdet ditt fra appen. Tilordne vannscooteren din til dem. Opprett operatører som kan logge på og bruke appen. La OtoTrak gjøre resten.

Systemet vårt vil holde oversikt over hver tur og utarbeide handlingsplaner for å redusere hastigheten på leid vannfartøy som forlater sonen eller vannfartøy i umiddelbar nærhet. Det kan høres en summer for å fortelle sjåføren at turen deres er utenfor sonen. OtoTrak er designet for å fremme sikkerhet og bekvemmelighet.

INSIKT PÅ FRITIDEN

Sanntidsstatistikk og historie i skyen

Se hvor hver tur gikk individuelt. Få en daglig oversikt over hvordan vannfartøyet ble brukt. Se hastigheter, drivstoffnivå, motorfeilkoder og mer når de skjer, eller se nærmere på det senere.

Og det er ikke alt. OtoTrak har innovative funksjoner som gjør vannscooter morsomme for alle.

Forbedrer sikkerheten og sparer penger

Les merShow less

Meny

Innstillinger

QR-kode