Utleie vester

Neopren eller nylon for din sikkerhet

Våre Pro løsninger finnes i både nylon og neopren. Alle vestene er fargekoordinerte for enkel tilbakehenging etter utlån eller utleie.

Redningsvester eller regattavester anbefales for all vannsport. Redningsvesten er testet etter ISO 12402-5 50N og hjelper deg å flyte, men du må selv kunne holde hodet over vannet. Redningsvesten er sertifisert i henhold til EN ISO 12402-4 100N og kan holde deg flytende i en nødssituasjon. En redningsvest må være om bord for hver passasjer på en båt under 28 fot, også SUP og kajakk.

Det er to materialtyper vannsportvester: nylon- og neoprenvester.

Nylonvester er den billigere versjonen og brukes ofte som allround vannsportvest, da de tilbyr et bredt spekter av justeringsmuligheter. Vesten kan brukes overlappende og surret for å passe mindre personer, og stroppene kan også justeres for å passe større personer.

Neoprenvester gir svært høy komfort og føles behagelig på huden. Neoprenvester kjøpes for å passe én person 90 % av tiden.

SPINERA neoprendresser, har også våtdrakter.  Lange eller korte dresser, holder deg varm i vannet, gir lett oppdrift og begrenser ikke bevegelsesfriheten.

Les merShow less
Filtrer etter
kr 1,499.00
Neopren Utleievest Farger individuelt etter størrelse - spesielt egnet for utleiebutikker. Glidelåsen er litt lengre for praktisk inn- og utkjøring. Enden på glidelåsen er forsterket for maksimal holdbarhet.
kr 699.00
Spinera Professional 420 D Rental Performance Vest - 50N Stroppene rundt vesten har sin egen farge for lettere tildeling til hver størrelsesenhet. Godt justerbar nylonvest av høy kvalitet spesielt for utleie på...

Meny

Innstillinger

QR-kode